28 september 2023
Geplaatst door Maartje

Op zondag 8 oktober a.s. van 11.00 - 16.00u is er een buurtmarkt in de expeditieruimte van de oude gevangenis. Er veel leuks te koop, misschien wil je zelf wat aanbieden of iets lekkers eten of drinken (met liefde door buurtgenoten gemaakt). Ondernemers en kunstenaars die werken in de gevangenis zijn ook aanwezig met hun zelfgemaakte werk of kunnen je informeren over hun producten en dienstverlening.

Kortom deze gezellige buurtdag wil niet missen. Kom elkaar ontmoeten en maak kennis met de ondernemers!

Heb je belangstelling? Wil je iets aanbieden: reserveer dan vooraf. Het aantal plekken is beperkt, dus geef je gauw op! Reserveer een tafel van ca. 1 m2. Een eigen tafel en presentatiemiddelen meenemen kan ook.

Reserveren doe je door € 10,- over te maken op NL08 TRIO 0784 9320 42 t.n.v. Wolvenburg Utrecht. Vermeld erbij je naam, plek of eigen tafel en wat je aanbiedt. De inschrijving is definitief als het bedrag binnen is.

De Buurtmarkt is een initiatief van De Witte Wolf (DWW) en Stadsdorp Wolvenburg. Gezamenlijk bouwen zij aan een nieuwe duurzame community in en op het terrein van de voomalige gevangenis aan het Wolvenplein.